Болить готова? Зверніться до гнатолога!

Болить готова? Зверніться до гнатолога!

Чи знали ви, що головний біль, біль у м'язах, підвищений тиск і навіть метеозалежність можуть бути пов'язані з прикусом? 

При патології прикусу навантаження розподіляється неправильно та впливає на скронево-нижньощелепний суглоб (СНЩС), що може викликати різноманітні симптоми.

Для усунення причин патології можуть знадобитися стоматологічні методи, щоб:

  1. виправити аномалії змикання зубів
  2. розслабити жувальні м’язи
  3. відновити відсутні зуби
  4. повернути суглоб у нормальне положення

Якщо ви помітили, що головні болі турбують протягом багатьох років, але не знайшли їм відповідного пояснення, саме час звернутися до гнатолога. 

Лікар-гнатолог – це фахівець, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних порушень в роботі СНЩС та прикусу. Проведення обстеження у гнатолога дозволить виявити будь-які аномалії у роботі скронево-нижньощелепного суглоба та розробити індивідуальний план лікування. 

Це може включати в себе застосування спеціальних апаратів, фізіотерапію, або навіть хірургічні втручання в деяких випадках.

Запам'ятайте, ваше здоров'я  – це найбільша цінність, тому не зволікайте і не мучте себе болями без потрібного лікування. Зверніться до гнатолога, і він допоможе вам позбутися від неприємних симптомів.

Консультація лікаря ортодонта-гнатолога – 970 грн

Записатися на консультацію – +38 (067) 153 53 54