Все ще лікуєте зуби без мікроскопа?

Все ще лікуєте зуби без мікроскопа?

Все ще лікуєте зуби без мікроскопа?

Лікування зубів під мікроскопом є досить новою технологією в стоматології, яка дозволяє стоматологам бачити зуби з більшою точністю та розширює можливості лікування. Оптичне збільшення відкриває нові можливості та виявляє навіть зовсім непомітні дефекти. Завдяки цьому результат виходить на найвищому рівні.

При лікуванні карієсу стоматолог може видалити всі хворі тканини та залишити максимальну кількість здорових тканин зуба. У процесі лікування ви навіть можете спостерігати на екрані всі етапи та контролювати процес.

ТОР-5 переваг лікування зубів під мікроскопом

1. Висока якість діагностики. Стоматолог під збільшенням може визначити наявність тріщини, перфорації, локалізацію зламаного інструменту і додаткових кореневих каналів.

2. Максимальний контроль видалення уражених тканин. Працюючи без оптики, стоматолог видаляє разом з ураженою тканиною і здорову.

3. Оцінка ступеня прилягання ортопедичної конструкції або пломбувального матеріалу.

4. Висока ефективність лікування кореневих каналів, що мають складну анатомію і розташування. Такі канали залишаються пропущеними, а це веде до подальшого поширення інфекції та ранньої втрати зуба.

5. Попередження лікарських помилок і виключення ускладнень. Із застосуванням оптики ймовірність неправильних дій, ускладнень і травматизму знижуються до мінімуму.

Лікарі працюють виключно під мікроскопом, максимально точно, акуратно, безпечно і якісно.